Copywriter Praktikant


KOM I PRAKTIK SOM CONTENT COPYWRITER

Vi leder efter en ny ulv til flokken. En ung og legesyg én af slagsen til vores content-afdeling. Dig, der ser Instagram og Facebook som en legeplads, man helst ikke vil hjem fra. Dig, der mener, at emojis er en naturlig del af alfabetet. Og ikke mindst: Dig, der elsker at skrive og kan få ord til at sige mere end tusind billeder.

Lyder det som din boldgade? Så synes vi da, du skulle tage og slide straight ind i vores DM med en ansøgning til stillingen som vores nye Content Copywriter praktikant.

 

Det forventer vi af dig:

  • Du er i gang med en relevant uddannelse
  • Du skriver godt, levende og sikkert
  • Du brænder for content creation
  • Du er idérig og har lyst til at deltage i brainstorms
  • Du brænder for at lære nyt
  • Du er fælleskabsorienteret og har lyst til at blive en del af en ægte ulveflok

 

Sådan kommer en typisk arbejdsdag til at se ud for dig:

Du møder ind ved 8-9-tiden. Kaffe. Tjekker op på content-planerne og dagens opgaver. Kaffe. Briefingmøder om kommende opgaver. Kaffe. Deltager i brainstorm om næste uges content for fx Jensens Bøfhus. Frokost. Så skal der skrives. Facebook-posts. Insta-captions, Headlines til stories. Måske et blogindlæg til Rosengårdcentret. Kaffe. Feedback og sparring på dine tekster. Tak for i dag ved 16-17-tiden.

 

DET PRAKTISKE

Stillingen er en ulønnet praktikstilling på 30 timer om ugen. Vi forestiller os, at du starter medio/ultimo august, og at praktikforløbet slutter medio/ultimo december. Din arbejdsplads bliver på vores kontor i Nedergade i Odense C, tæt på både kaffebarer – og fredagsbarer.

Og ja – frokost og kaffe er selvfølgelig også en del af dealen hos os.

 

Bonusinfo: Mange af vores tidligere praktikanter er vi blevet så glade for – og de for os – at de efter praktikforløbet er fortsat som studentermedhjælpere. Vi si’r det bare.

 

Har du spørgsmål til stillingen, kan du skrive til Head of Creative Fie Grønning på: fibgr@step.dk

 

Ansøgningsfrist: søndag d. 9/8. Men vi kalder løbende til samtale, så et gratis tip er at lade være med at vente til d. 9/8 kl. 23.59, hvis du vil forrest i køen.

Du skal uploade et billede, din ansøgning og et CV. De øvrige uploading-muligheder kan du se bort fra.

 

 

STEP I EN ELEVATORTALE

STEP er et kommunikationsbureau drevet af data, kreativitet, 100 specialister, flokdyrs-mentalitet, modige brands og menneskelig indsigt. Vi er et ungt bureau, som er vokset i raketfart. Men selvom vi er blevet store hurtigt, er vi ikke blevet mindre nysgerrige og legesyge. En konstant lyst til at gøre tingene på nye måder er stadig dét, der får os ud over stepperne hver eneste dag. Kun sådan kan man nemlig være de første til at gøre noget. Og det kan du også blive.